Ik ben dakdekker

Gevelbakstenen: Espa HV WF en Elise HV WF | Dakpannen: Alegra 10 TE Leikleur Mat Engobe 703 en Madura Leikleur Mat Engobe 703 | Nieuwbouw 2-onder-1-kap- en Tussenwoningen | De Eekhoorn, Lunteren | Architect: Van der Padt & Partners, Giessenburg | Contractor: Gebroeders Blokland, Hardinxveld-Giessendam | Client: Gebroeders Blokland, Hardinxveld Giessendam | Completion Date: 2014-01-01

Dakdekkers aan het woord

Collega dakdekkers vertellen het verhaal over hun bedrijf en delen hun visie op het vak en de toekomst.

Ikbendakdekker: Het teamgevoel van Zwitserloot Dak

Hoewel er alleen ‘Zwitserloot Dak’ op de gevel van het kantoor in Groesbeek staat, spreekt het dakdekkersbedrijf zelf liever over team Zwitserloot Dak.

Ikbendakdekker: Frank Meulendijks werkt graag met vaste partners

Frank Meulendijks van Meulendijks Dakwerken BV werkt het liefst met vaste partners. In 2012 begon hij met meerdere partijen samen te werken aan gezamenlijke projecten.

Ikbendakdekker: Gerard Lageweg en het pannenkoekenhuis

ls de Efteling nog eens een dakdekker nodig heeft voor hellende daken vol rondingen, kan het attractiepark bij Gerard Lageweg van Dakdekkersbedrijf Lageweg terecht.

Ikbendakdekker: Roy Schaefer

Roy Schaefer droomde van kinds af aan al van een eigen bedrijf. Op zijn 25e startte hij Wiro Dakwerken. Roy begon zijn carrière in loondienst in de transport en logistiek. 

Ikbendakdekker: Dave van de Loo

"Geen BMW als de klant een Dacia wil." Sinds 2000 runt Dave van de Loo met veel enthousiasme zijn dakdekkersbedrijf Vernooy Dakwerken.

Ikbendakdekker: Piet Hezemans

Ruim 10 jaar geleden startte Piet Hezemans als dakdekker. Na een paar jaar als zzp’er, begon hij zijn eigen dakdekkersbedrijf: Hezemans Dakwerken.

Ikbendakdekker: Dick Dunnewind

Investeren in menselijk kapitaal. Dick Dunnewind is eigenaar van Dunnewind–De Lange BV. Per toeval rolde hij het dakdekkersvak in.

Ikbendakdekker: Theo Huijbers

Wat in 1886 onder leiding van Johannes Janssen begon als eenmans dakdekkerszaak.

Ikbendakdekker: De AA-aanpak

Hard werken, niet zeuren en de lijntjes kort houden. Die filosofie heeft AA-Dak BV uit Den Dungen geen windeieren gelegd.

Ikbendakdekker: Het geheim van Schaap Pannendaken

Bijna een halve eeuw werkervaring, een groep gespecialiseerde medewerkers en vooral: heel veel liefde voor het vak.

Ikbendakdekker: Pekadak is klaar voor de toekomst

Geen woorden, maar daken. Het motto van dakdekkersbedrijf Pekadak uit Groesbeek is niet alleen erg catchy, het is ook daadwerkelijk waar het bedrijf voor staat.