Tools & services

Mixgenerator bestrating openbare ruimte

Mixen van bestrating voor de openbare ruimte

Echte impressies en maximale ontwerpvrijheid met de mixgenerator voor bestrating openbare ruimte.

Visualisatie openbare ruimte met mixgenerator
Visualisatie openbare ruimte met mixgenerator

Eigen mix, persoonlijke signatuur

Met de mixgenerator ben je vrij om 2 tot 4 sorteringen te mixen tot een unieke mix. Na keuze van een sortering in een bepaald formaat, kies je 'Mix'. Het systeem filtert vervolgens de sorteringen die geschikt zijn voor het maken van de mix. Na opgave van de verhouding, genereert het systeem automatisch een mix. Het levert veel gemak en tijdwinst op.

Je komt bij de mixgenerator via de straatbaksteen sorteringen in de productzoeker.

Waarheidsgetrouwe texturen

Geen straatbaksteen is exact gelijk. Wienerberger heeft alle texturen in de generator daarom opgebouwd uit individuele bakstenen. De hoge resolutie zorgt voor een realistische impressie waarin de kleinste details en legverbanden zichtbaar zijn. De online generator bevat ruim 100 straatbaksteen sorteringen en werkt met 4 legverbanden: elleboog-, keper-, halfsteens- en blokverband.

Virtueel realistisch tot in detail

Het ontwerpen van buitenruimten gaat vandaag de dag veel verder dan het platte vlak en de gedachten van de ontwerpers. Dankzij 3D-technieken worden nieuwe ontwerpen vaak al werkelijkheid voordat de eerste straatbaksteen is gelegd. Bovendien: het belang van 3D-impressies groeit. Ze spelen een onmisbare rol bij het maken van keuzes. Realistische impressies dragen hier bij aan een goede beslissing in een vroeg stadium.

Visualisatie openbare ruimte met mixgenerator

Meer weten over de mogelijkheden van je eigen bestratingsmix?

Neem contact op met onze bestratingspecialisten.

Gerelateerde artikelen

Bestekservice openbare ruimte

Om het bestekschrijven nog makkelijker te maken heeft Wienerberger een bestekservice ontwikkeld. Je kunt gratis van deze tool gebruik maken.

Showtuin straatbakstenen

Een compleet en indrukwekkend overzicht van verschillende soorten straatbakstenen en klinkers.