Alles over onze bouw- en bestratingsoplossingen

De wereld verandert. De bouwkolom beweegt. Duurzame ontwikkelingen zijn volop gaande. Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel. Vind hier je antwoord op al je vragen over onze geveloplossingen, dakpannen, platdakbedekking, zonne-energie oplossingen, binnenmuurstenen, straatbakstenen en sierbestrating.

Naast kennis en advies over producten bieden we je een groot scala aan projectreferenties. Ben je opzoek naar een specifiek product? Gebruik dan de productzoeker.

Dak

Met Koramic dakpannen van Wienerberger is ieder hellend dak goed beschermd en keurig afgewerkt. De kracht van deze keramische dakpannen is buitengewoon. Niet voor niets geven we je dertig jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestendigheid.

Kennis & advies

Referentieprojecten

Daksystemen

Productzoeker

Bestrating openbare ruimte

Met onze straatbakstenen worden door heel Nederland wegen en pleinen bestraat, al dan niet mechanisch. Het assortiment is gevarieerd, met verschillende kleuren en texturen. We keuren iedere partij straatbakstenen afzonderlijk. Zo ben je verzekerd van een constante kwaliteit. 

Kennis & advies

Referentieprojecten

Productzoeker

Binnenmuur

Poriso en Porotherm keramische binnenmuurstenen zorgen voor een goed geïsoleerde en comfortabele woning. Ze isoleren het geluid en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. En omdat de kans op scheuren minimaal is, blijven gestuukte wanden mooi en glad. 

Kennis & advies

De verborgen kracht van keramiek

Productzoeker

Bestrating tuin

Met onze keramische sierbestrating worden door heel Nederland tuinen aangelegd. Het assortiment is gevarieerd, met verschillende kleuren, formaten en texturen. De kracht van keramische tuinbestrating ervaar je in de hoge kwaliteit en de blijvend mooie uitstraling. 

Kennis & advies

Referentieprojecten

Productzoeker