Neem contact op met één van onze partners

Vind een Wienerberger bouwmaterialenhandelaar bij jou in de buurt. Neem contact op met een van onze deskundige partners uit ons uitgebreide landelijke netwerk. Naast een uitstekende service, ontvang je deskundig advies over ons assortiment en de verwerking van onze producten.
 
Voor een gerichte keuze hebben we onze partners zorgvuldig geclassificeerd, zodat je de beste ondersteuning krijgt die past bij jouw specifieke behoeften. Klik op een bouwmaterialenhandelaar naar keuze voor de adres- en contactgegevens. Je kunt ook direct een routebeschrijving opvragen. 

3-sterren partner

Bij onze 3 sterren partners vind je een mooie showroom met een uitgebreid assortiment van onze producten, en nog belangrijker, een specialist die je helpt bij de materiaalkeuzes van jouw woning of project. Door de korte lijnen met Wienerberger is hij/zij in staat om je goed te helpen bij al jouw vragen.

4-sterren partner

Door de open, transparante en digitale, samenwerking met Wienerberger vind je bij onze 4 sterren partner altijd de meest complete en nieuwste informatie van Wienerberger. Een inspirerende showroom waar naast onze producten ook digitale tools aanwezig zijn om je te helpen bij de beste keuzes voor je woning of gebouw. Uiteraard onder begeleiding van een specialist die naast productkennis ook kan helpen bij vraagstukken over nieuwe producten, systemen, bouwmethodiek en duurzaamheid.

Daktoebehoren bouwshop

Onze partners met een Daktoebehoren bouwshop hebben een breed assortiment op voorraad staan in hun winkel. Naast een compleet assortiment staan er specialisten voor je klaar om al je vragen over de producten en de verwerking daarvan te beantwoorden.