Ontdek je stijl

Onze keramische bouwmaterialen zijn veelzijdig. Geschikt voor gevels en daken, voor terrassen en openbare ruimtes. Voor iedere toepassing bieden we volop keuze in kleuren en vormen. Om richting te geven aan ieders smaak, ontwikkelden we 4 stijlen. Hiermee laten we zien welke mogelijkheden we bieden om persoonlijk, onderscheidend en tijdloos te bouwen en te bestraten. 

Classica: klasse en stijl

Architectuurstijl Classica

Onze stijl Classica is een stijl die grandeur, symmetrie, harmonie en warmte uitstraalt. Denk aan klassieke woonvormen, niet gebonden aan laatste trends of hippe accessoires. Kenmerkend is de ambachtelijke invulling. Van ingetogen tot monumentaal, Classica is altijd tijdloos.

 

Tuinstijl Classica

Klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke, veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditionele bestrating en een verzorgde uitstraling. Onmisbaar in deze tuin zijn de sfeervolle accessoires: decoratief en nostalgisch maar ook van nu.

Designa: modern en strak

Architectuurstijl Designa

De Designastijl bevat moderne bakstenen en dakpannen, met strakke belijning en in eigentijdse kleuren. Essentiële ingrediënten voor eenvoud en eigenheid. Architectuurstromingen als het functionalisme, het purisme en het nieuwe bouwen geven inspiratie. Van functionele basisvormen tot een gedurfd statement, maar altijd modern en strak. 

Tuinstijl Designa

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend en modern geheel.

Natura: landelijk en authentiek

Architectuurstijl Natura

Natura is er voor mensen met een landelijke smaak. Mensen die op zoek zijn naar een authentieke sfeer, die past in een natuurlijk landschap. Met warme grondtonen die het groen van de omgeving versterken. Een stijlvorm die bij uitstek geschikt is voor natuurproducten als keramiek. Eerlijke materialen als basis.

Tuinstijl Natura

Natuurlijk en authentiek. De natuur is bezig aan een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken. In de natuurlijke en landelijke tuin wordt daarom veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geeft een vriendelijk karakter. De beplanting is royaal, maar wel zorgvuldig gecombineerd. Zo ontstaat een eigen mini-natuurgebied waar je helemaal tot rust komt.

Vida: gezellig met karakter

Architectuurstijl Vida

Onze architectuurstijl Vida staat voor het leven. Voor de lange termijn. Denk aan karakteristieke oude panden, die degelijk, robuust en sfeervol zijn. Passend in de Nederlandse bouwstijl van de twintigste eeuw. Denk aan jarendertigwoningen: populairder dan ooit te voren. Nostalgisch en knus, maar met genoeg ruimte voor het hele gezin.

Tuinstijl Vida

Gezellig met karakter. In de tuinstijl Vida is de tuin een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin. Wilde en bloeiende planten groeien door elkaar, als een natuurlijk, kleurrijk geheel. Elk seizoen ziet de tuin er anders uit, met een verzameling van verschillende materialen en accessoires. De nadruk ligt op ‘buiten genieten’.