Tuinstijl Vida

Tuinstijl Vida

Gezellig met karakter

Gezellig met karakter. De tuin is een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin. Wilde en bloeiende planten groeien door elkaar, als een natuurlijk, kleurrijk geheel. Elk seizoen ziet de tuin er anders uit, met een verzameling van verschillende materialen en accessoires. De nadruk ligt op ‘buiten genieten’.

Warm en gezellig met mediteraanse invloeden; een natuurlijk, kleurrijk geheel.

Warmte in elk seizoen. Dat bereik je met Vida tuintegels. Een kleurrijke collectie met een gezellige, sfeervolle en toch stijlvolle uitstraling. Ideaal voor gezinnen met kinderen die houden van mooi én multifunctioneel. De Vida serie combineert goed met verschillende soorten planten en karaktervolle accessoires. En het onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd. Zodat er veel tijd overblijft om te genieten. Bijvoorbeeld in een mediterrane tuin met oranje, rode, paarse of bruine gebakken bestrating.

Wist je dat?

Straatbakstenen en klinkers kun je met een gerust hart in je tuin leggen. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen en bovendien voelen ze ook zeer natuurlijk aan wanneer je met blote voeten over je terras loopt.

Mix en match

Gebakken bestrating is uitstekend te combineren met andere verhardingsmaterialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een oranjerode straatbaksteen voor de paden, gecombineerd met een vlonder van vergrijsd hout. Warm én stijlvol! Zoek je naar een meer speelse uitstraling? Kies dan voor een mix van kleuren, waarin bijvoorbeeld subtiele kleuraccenten van de gevel terugkomen. Vooral bij brede paden en grote terrassen is ‘mixen en matchen’ een aanrader. Dat breekt grote oppervlaktes.

De Vida-serie bestaat uit 29 sorteringen straatbakstenen en is in diverse formaten leverbaar. Je kunt alle sorteringen bekijken in de productzoeker.

Gerelateerde artikelen

Tuinstijl Natura

Natuurlijk en authentiek. De natuur is bezig aan een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken.

Tuinstijl Designa

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen.

Tuinstijl Classica

Klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke, veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter.

Referentieprojecten

Bekijk onze uitgelichte tuinbestrating referenties voor ideeën en inspiratie.
 
Bekijk alle referentieprojecten

Design met respect | Privé-project, Deinze (BE)

Zeveren is een rustig dorpje bij Deinze, ten zuiden van Gent. De aangename stilte wordt er plots doorbroken door joelende kinderen, die het begin van de speeltijd aankondigen in het dorpsschooltje. Het geluid dringt door tot in de tuin van Rik Hiergens. Deze tuinontwerper met een late roeping bewoont het oude huis naast de school. 

Carte blanche voor tuingroen | Privé-project, Sint-Martens-Latem (BE)

Sint-Martens-Latem is een residentieel dorp aan de rand van Gent. Privacy, rust en levenskwaliteit staan er centraal. Statige woningen kijken er uit op de Leie of op het golfterrein. Ooit was het de geliefde pleisterplaats van tal van kunstenaars, die ze nu als de Latemse School aanduiden.