Tuinstijl Designa

Tuinstijl Designa

Modern en strak

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen, klinkers en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel.

Modern design met strakke vormen en natuurlijke accenten, optimaal op elkaar afgestemd.

In een designtuin is bestrating méér dan de basis. De klinkers zelf zijn eyecatchers. Wienerberger Designa tuintegels zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. Een plek om heerlijk te loungen na het werk. Ontspannen te barbecueën in het weekend. Of lekker lang te borrelen op een nazomeravond. De Designa serie bestaat uit moderne straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor bijzondere, onderscheidende tuinontwerpen.

Wist je dat?

In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel. Naast het halfsteensverband zorgt ook het blokverband voor een moderne uitstraling. Net even anders, maar wél blijvend mooi. 

Durf te combineren

Donkere bestrating geeft een tuin een moderne look. Breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. En durf te combineren met opvallende vormen en kleuren. Daardoor komt gebakken bestrating nog meer tot zijn recht.

De Designa-serie bestaat uit 11 sorteringen straatbakstenen en terrastegels en is in diverse formaten leverbaar. Je kunt alle sorteringen bekijken in de productzoeker.

Gerelateerde artikelen

Tuinstijl Natura

Natuurlijk en authentiek. De natuur is bezig aan een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken.

Tuinstijl Classica

Klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke, veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter.

Tuinstijl Vida

Gezellig met karakter. De tuin is een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin.

Referentieprojecten

Bekijk onze uitgelichte tuinbestrating referenties voor ideeën en inspiratie.
 
Bekijk alle referentieprojecten

Ultramodern ontspannen | | Kortrijk, België

Tuin- en landschapsarchitect Filip van Damme heeft een puike eigen stijl. In Marke, een deelgemeente van Kortrijk, zien we zijn visie in het echt. “Met behulp van duurzame materialen creëer ik tijdloze tuinen. Mijn ontwerpen stralen rust uit. Of het nu gaat om een stads- of landschappelijke tuin, het is steeds een boeiende uitdaging om een evenwichtig resultaat na te streven.”

Ontwerpwedstrijd | Tuinenfestival, Appeltern

Visio Vireo Tuinen uit Steenbergen is een van de winnaars van de ontwerpwedstrijd voor het Appeltern Tuinenfestival 2014. De inzending ‘Synthese’, met gedurfd materiaalgebruik als inheems kastanjehout, cortenstalen bakken en geglazuurde straatbakstenen en klinkers, bleek een fantastische interpretatie van het thema ‘Dromend van Holland'.