Tuinstijl Natura

Tuinstijl Natura

Natuurlijk en authentiek

De natuur is bezig aan een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken. In de natuurlijke en landelijke tuin wordt daarom veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geeft een vriendelijk karakter. De beplanting is royaal, maar wel zorgvuldig gecombineerd. Zo ontstaat een eigen mini-natuurgebied waar je helemaal tot rust komt.

Authentiek en natuurlijk, op bewuste wijze buiten leven.

Heerlijk naar buiten en de handen in de aarde. Er gaat niets boven tuinieren. En na afloop? Genieten van de rust en alles wat groeit en bloeit in jouw eigen tuin. Een eigen stukje natuurgebied, waarin je heerlijk ontspant. Natuurlijk met de Natura serie. Deze collectie bevat bakstenen in verschillende kleurstellingen en texturen. Allemaal met de landelijke uitstraling die past bij een tuin waarin groen de hoofdrol speelt.

Wist je dat?

Straatbakstenen zijn een verantwoorde keuze in een natuurlijke tuin. Ze worden gemaakt van klei. Een volledig hernieuwbare grondstof. Puur natuur en lekker duurzaam dus!

Natuurlijke combinatie

Donkere tuintegels vormen een stijlvolle, rustige basis voor een landelijke tuin. Ze doen denken aan natuurlijke paden en combineren daardoor mooi met de royale beplanting en natuurlijke materialen en accessoires.

De Natura-serie bestaat uit 20 sorteringen straatstenen en is in diverse formaten leverbaar. Je kunt alle sorteringen bekijken in de productzoeker.

Gerelateerde artikelen

Tuinstijl Designa

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen.

Tuinstijl Classica

Klasse en stijl. Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke, veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter.

Tuinstijl Vida

Gezellig met karakter. De tuin is een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin.

Referentieprojecten

Bekijk onze uitgelichte tuinbestrating referenties voor ideeën en inspiratie.
 
Bekijk alle referentieprojecten

Er is nog toekomst voor het verleden | Omgeving Brugge, België

Deze woning ziet er uit als een authentieke, respectvol gerestaureerde hoeve. Schijn kan echter bedriegen want het gaat hier over een nieuwbouwproject. Om de landelijke sfeer van de streek te respecteren, werd gebruik gemaakt van oude of oud ogende materialen. Dat versterkt de indruk dat de woning er al eeuwen staat. Door gebruik te maken van straatbakstenen voor de oprit, parkeerplaats en terrassen wordt deze illusie aangehouden, genoeg om elke heemkundige op een verkeerd been te zetten.

Design met respect | Privé-project, Deinze (BE)

Zeveren is een rustig dorpje bij Deinze, ten zuiden van Gent. De aangename stilte wordt er plots doorbroken door joelende kinderen, die het begin van de speeltijd aankondigen in het dorpsschooltje. Het geluid dringt door tot in de tuin van Rik Hiergens. Deze tuinontwerper met een late roeping bewoont het oude huis naast de school.