De wereld van Wienerberger

Wij bij Wienerberger, geloven in de kracht van keramiek. Door onze brede, internationale ervaring, weten we hoe onze bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen. We vinden het onze taak om voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bouw- en bestratingsmaterialen. En om onze relaties een complete propositie voor de volledige keramische gebouwschil én bestrating te bieden.

Op de authentieke sfeer, de warme uitstraling en het uitstekende comfort van duurzaam keramiek kunnen we nog honderden jaren bouwen. Want ook over 100 jaar willen we nog prettig wonen, werken en leven.

Onze toewijding aan dit bijzondere materiaal maakt dat wij als geen ander weten wat keramiek voor jou kan betekenen. Dat doen we met internationale slagkracht. Al die kennis en ervaring zetten wij voor al onze klanten graag om in een ongekende kwaliteit en service. Door mee te denken met jouw vraag. Door gericht advies en ondersteuning in elke fase te bieden. Door processen zo makkelijk mogelijk te maken. Maar ook door toegankelijk te zijn in het klantcontact. Zo krijg jij de service die past bij het kaliber van onze keramische producten. Want de kracht van keramiek staat buiten kijf: keramiek leeft!

Samen met onze opdrachtgevers zoeken we steeds naar nieuwe toepassingen om onze toekomstige leefomgeving vorm te geven. Keramiek kent vele gezichten.

Ben jij ook benieuwd hoe keramiek tot leven komt?  

Hollands dakenlandschap | Delft

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de keramische bouw- en bestratingsmarkt?