Over Wienerberger

Showroom van Wienerberger Nederland

Dit is onze kracht

De wereld verandert. De bouwkolom beweegt. Duurzame ontwikkelingen zijn volop gaande. Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel. We zijn nieuwsgierig naar de kansen die komen en creëren op basis daarvan bouwoplossingen voor vandaag en morgen. Zo geven we de bouwsector de juiste impuls. 

"De bouwsector de juiste impuls geven, doen we niet alleen. Succesvol en toekomstbestendig bouwen vereist een goede samenwerking. Daarom bundelen we de krachten met onze partners en klanten. Uitdagingen grijpen we met beide handen aan en samen komen we tot het beste resultaat."

Jasper Vos, Algemeen directeur

Krachten bundelen

We bewegen mee met de markt en werken samen aan de uitdagingen die op ons pad komen. We dragen bij met kennis, ervaring en een open blik op de toekomst. Natuurlijk met het oog op een duurzame wereld. Als collectief verkleinen we onze ecologische voetafdruk. 

 

Een stap extra

We zetten graag een stap extra, nemen onze verantwoordelijkheid en volgen trends en ontwikkelingen op de voet. Met elkaar zetten we de toon en vertalen we noodzakelijke veranderingen naar innovatieve oplossingen. Wienerberger is de constante factor: stevig geworteld, ondernemend en vol vertrouwen. 

 

Onze merkwaarden

Dit zijn wij

Met onze merkwaarden geven we Wienerberger karakter en kleur. Het laat zien wat voor ons het allerbelangrijkste is. Wij werken graag samen met partijen die zich verbonden voelen met ons door onze merkwaarden. 

  • betrouwbaar
  • ondernemend
  • toonaangevend
  • duurzaam

Lees meer over onze merkwaarden.

Laat je informeren

Het laatste nieuws

0Resultaten
Wienerberger openbare ruimte sfeerbeeld

Toekomstbestendige bouwoplossingen

Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel.