Merkwaarden

We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen en werken samen met partners en klanten om toekomstgericht te bouwen. Om samen de krachten zo goed mogelijk te bundelen werken we graag met partijen die zich verbonden voelen met onze merkwaarden. Onze merkwaarden laten zien wat voor ons het allerbelangrijkste is. 

Betrouwbaar

Kwaliteit leveren. Met de kracht van Wienerberger.

Wienerberger staat klaar voor klanten en partners. Samen bespreken we welke bouwoplossingen het beste bij jouw vraag passen. Die oplossingen zijn altijd toekomstbestendig en sluiten aan bij de laatste ontwikkelingen in de markt.

Zo weet jij zeker dat je goed werk levert met onze producten. Die staan voor je klaar volgens afspraak en met de juiste kwaliteit.  Daarover communiceren we eerlijk en duidelijk. Eventuele problemen lossen we vakkundig op en afspraken komen we na.

Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten.  

Ondernemend

Aanpakken. Met de kracht van Wienerberger.

De wereld is in beweging: trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. We zijn nieuwsgierig naar kansen, staan open voor verandering en creëren bouwoplossingen voor vandaag en morgen.

Daarin zijn we wendbaar op grote en kleine schaal. Alleen zo brengen we samen de bouwkolom in beweging. 

Toonaangevend

Mogelijk maken. Met de kracht van Wienerberger.

Samen met onze klanten en partners zetten we de toon. We volgen trends en ontwikkelingen op de voet en vertalen noodzakelijke veranderingen naar innovatieve oplossingen. 

We signaleren en vernieuwen. We bewegen mee met de bouwkolom en grijpen uitdagingen met beide handen aan. Zo maken we met kennis, ervaring en een open blik op de toekomst de nieuwste bouwoplossingen beschikbaar voor de markt.  

Duurzaam

Duurzaam bouwen. Met de kracht van Wienerberger.

Wij zetten ons in voor een duurzame wereld. Zo implementeren we continu toekomstbestendige werkwijzen en bouwoplossingen. Met grondstoffen gaan we zorgvuldig om.

We hergebruiken materialen en producten en werken hard aan de energietransitie. Met elkaar verkleinen we onze ecologische voetafdruk.  

Wienerberger openbare ruimte sfeerbeeld

Toekomstbestendige bouwoplossingen

Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel.