Inspiratie

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine!, het inspiratiemagazine van Wienerberger over keramische tuinbestrating, boordevol tuininspiratie en informatie. Met imagine! willen we je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Maar wat is nu eigenlijk de juiste keuze voor bestrating? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Laat je inspireren

In imagine! lees je waarom keramische bestrating een duurzame keuze is. Hoe je slim om kunt gaan met het regenwater in je tuin. Wat de kracht van keramiek is. Wat de tuintrends van 2020 zijn, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt combineren met de vier tuinstijlen van Wienerberger.

Tuintrends 2020 | Aansluiten bij verandering

Net als bij interieurs en in de mode zijn ook tuinen aan trends onderhevig. Maar hoe komen die trends eigenlijk tot stand, wie bepaalt wat ‘hot’ is en wat ‘not’ in de tuin en hoe ziet 2020 eruit?

Trendwatcher Aafje Nijman weet de antwoorden.

Nieuwsgierig? Kijk zelf.

Laat je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Voor de meeste mensen is het een uitdaging om hun tuin mooi in te richten en ervoor te zorgen dat deze onderhoudsvriendelijk is en blijft. 

Of lees het interview met Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, die zijn de vier basisvoorwaarden voor tuingeluk met je deelt.

Kortom, ga er maar eens lekker voor zitten en laat je inspireren.

Wat is jouw stijl?

Stijltrends zijn er om je te inspireren. Om je te laten zien wat er gebeurt in de wereld en hoe dat z’n weerslag heeft op interieurs en tuinen. Wat je ermee kunt, wilt en doet en hoe je dingen combineert in je eigen tuin, is natuurlijk helemaal aan jou. Ontdek welke tuinstijl bij jouw wensen past: Classica, Designa, Natura of Vida.

Of kijk direct welke gebakken bestrating jouw voorkeur heeft.

Meer inspiratie nodig?

Als het over tuinen en gebakken tuinbestrating gaat, raken wij nooit uitgepraat. Deel jij ons enthousiasme en wil je ook in de toekomst geïnspireerd en geïnformeerd blijven? Volg ons dan via Pinterest.

Wil je ook gebakken tuinbestrating van Wienerberger in je tuin? Laat je uitgebreid adviseren bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk hier de dichtsbijzijnde verkooppunten.