Inspiratie

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine!, het inspiratiemagazine van Wienerberger over keramische tuinbestrating, boordevol tuininspiratie en informatie. Met imagine! willen we je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Maar wat is nu eigenlijk de juiste keuze voor bestrating? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Laat je inspireren

In imagine! lees je waarom keramische bestrating een duurzame keuze is. Hoe je slim om kunt gaan met het regenwater in je tuin. Wat de kracht van keramiek is. Wat de tuintrends van 2022 zijn, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt combineren met de vier tuinstijlen van Wienerberger.

Tuintrends 2022 | Bijdragen aan een beter klimaat

We leven in een hectische en dynamische tijd. Nog steeds is thuis zijn en thuis werken aan de orde van de dag. Je tuin (her)inrichten als verlengstuk van je huis is dan ook een goed idee! Uit onderzoek blijkt dat tuinbezitters ook graag met hun tuin bijdragen aan een beter klimaat. Door de juiste keuzes te maken, maak je van je tuin een heerlijke thuisplek om te ontspannen met volop aandacht voor klimaatbestendigheid en biodiversiteit!

Volgens trendwatcher Aafje Nijman: “We leven in een vrij onvoorspelbare tijd. We passen ons aan en zoeken onze weg. We hebben te maken met informatiebubbels en minder gedeelde realiteit.". In samenwerking met Tuinbranche Nederland ontwikkelde Aafje Nijman de Tuinbranche trends voor 2022.

Nieuwsgierig? Kijk zelf.

Laat je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Voor de meeste mensen is het een uitdaging om hun tuin mooi in te richten en ervoor te zorgen dat deze onderhoudsvriendelijk is en blijft. 

Ook nemen we je mee in de stijltrends voor 2022 en we laten zien hoe je ze toepast in je eigen tuin. Dat doen we niet alleen zelf, maar samen met een trendwatcher, een tuinontwerper en een aanbieder van gebakken tuinbestrating. Elk met hun eigen visie op duurzame tuinen.

Kortom, ga er maar eens lekker voor zitten en laat je inspireren.

Wat is jouw stijl?

Stijltrends zijn er om je te inspireren. Om je te laten zien wat er gebeurt in de wereld en hoe dat z’n weerslag heeft op interieurs en tuinen. Wat je ermee kunt, wilt en doet en hoe je dingen combineert in je eigen tuin, is natuurlijk helemaal aan jou. Ontdek welke tuinstijl bij jouw wensen past: Classica, Designa, Natura of Vida.

Of kijk direct welke gebakken bestrating jouw voorkeur heeft.

Meer inspiratie nodig?

Als het over tuinen en gebakken tuinbestrating gaat, raken wij nooit uitgepraat. Deel jij ons enthousiasme en wil je ook in de toekomst geïnspireerd en geïnformeerd blijven? Volg ons dan via Pinterest.

Wil je ook gebakken tuinbestrating van Wienerberger in je tuin? Laat je uitgebreid adviseren bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk hier de dichtsbijzijnde verkooppunten.