Productzoeker

In de productzoeker vind je alle informatie over onze keramische producten. Gebruik filters om je selectie te verfijnen, klik op het product voor meer informatie.

Productzoeker gevel

Onder de naam Terca biedt Wienerberger een uitgebreid assortiment gevelproducten. Hierbinnen is een ruime keuze uit verschillende producttypen met  een gevarieerd palet aan kleuren, texturen, formaten en vormen. Een dynamisch aanbod aan gevelproducten door voortdurende innovaties.

Productzoeker dak

Met Koramic dakpannen van Wienerberger is ieder hellend dak goed beschermd en keurig afgewerkt. De kracht van deze keramische dakpannen is buitengewoon. Niet voor niets geven we je dertig jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestendigheid.

Productzoeker openbare ruimte

Met onze straatbakstenen worden door heel Nederland wegen en pleinen bestraat, al dan niet mechanisch. Het assortiment is gevarieerd, met verschillende kleuren en texturen. We keuren iedere partij straatbakstenen afzonderlijk. Zo ben je verzekerd van een constante kwaliteit.

Productzoeker binnenmuur

Poriso en Porotherm keramische binnenmuurstenen zorgen voor een goed geïsoleerde en comfortabele woning. Ze isoleren het geluid en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. En omdat de kans op scheuren minimaal is, blijven gestuukte wanden mooi en glad.

Productzoeker raamdorpels

Onder de naam Terca biedt Wienerberger een uitgebreid assortiment raamdorpels. Hierbinnen is een ruime keuze uit verschillende kleuren, formaten en vormen. Een dynamisch aanbod aan gevelproducten door voortdurende innovaties.

Productzoeker bestrating tuin

Met onze keramische sierbestrating worden door heel Nederland tuinen aangelegd. Het assortiment is gevarieerd, met verschillende kleuren, formaten en texturen. De kracht van keramische tuinbestrating ervaar je in de hoge kwaliteit en de blijvend mooie uitstraling.