Architect die de Alegra 10 zonnedakpan opneemt in het ontwerp

Ontwerp bewust

ZONNE-ENERGIE MET BEHOUD VAN KARAKTER

Volop ontwerpvrijheid met de Wevolt zonnedakpan

Bewust ontwerpen betekent bewuste keuzes maken. De keuze voor zonne-energie hoeft daarbij niet ten koste te gaan van esthetiek door keramiek te combineren met geïntegreerde zonnepanelen. Met een Wevolt Energiedak kies je voor het beste van twee werelden: een mooi, karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Een duurzame oplossing met zonnedakpannen, met volop ontwerpvrijheid.

INSPIRATIE VOOR EEN DUURZAME LEEFOMGEVING

Wienerberger heeft grote ambities om te bouwen aan een duurzame toekomst. We investeren continu in nieuwe ontwikkelingen en producten en we geloven dat zonne-energie bijdraagt aan een duurame leefomgeving.
 
Daarom hebben we het Wevolt Energiedak met de Alegra 10 zonnedakpan ontwikkeld; een unieke combinatie van duurzame energie en keramische producten met een lange levensduur. Zonder dat dit ten koste gaat van esthetiek.
 
Download de Wevolt zonnedakpan brochure

ZONNEDAKPAN - ÉÉN PRODUCT, TWEE TOEPASSINGEN

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen blijft de karakteristieke uitstraling van het pannendak behouden. Daarbij kom je tegemoet aan de wens van je opdrachtgever en profiteert deze optimaal van zonne-energie.
 
De innovatieve Alegra 10 Wevolt zonnedakpan beschermt het dak tegen weersinvloeden en wekt tegelijk energie op. Twee toepassingen zijn slim in één product gecombineerd. Benieuwd hoe het precies werkt?
 
Bekijk de video

COMPACT FORMAAT ZONNEDAKPAN, VOLOP KERAMISCHE HULPSTUKKEN

De zonnedakpan is leverbaar in de kleur zwart edel-engobe. Door het compacte formaat kunnen de zonnedakpannen eenvoudig om bijvoorbeeld schoorstenen, dakdoorvoeren en dakvensters worden geplaatst.
 
Voor een consistente afwerking en uitstraling zijn alle keramische hulpstukken en de Alegra 10 dakpan zonder zonnepaneel leverbaar in dezelfde kleur zwart edel-engobe.
 
Bekijk de Alegra 10 zonnedakpan

Van idee naar realiteit

Realiseer een Wevolt Energiedak

Geef vorm aan je ideeën over duurzaamheid met een Wevolt Energiedak. Benieuwd hoe fraai het zonnepaneel is geïntegreerd in de Alegra 10 Wevolt zonnedakpan? Wij helpen je graag met al je vragen!

Neem contact met ons op

Dak gelegd met de Alegra 10 zonnedakpannen
© Wienerberger B.V.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Wevolt Energiedak?