Aannemer met een bouwtekening voor de Alegra 10 zonnedakpannen

Bouw bewust

ZONNE-ENERGIE MET BEHOUD VAN KARAKTER

Vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid met Wevolt zonnedakpannen

Bewust bouwen betekent bewuste keuzes maken. De keuze voor zonne-energie hoeft daarbij niet ten koste te gaan van esthetiek door keramiek te combineren met geïntegreerde zonnepanelen. Met Wevolt Energiedak zonnedakpannen kies je voor het beste van twee werelden: een mooi, karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Inclusief de vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid van Wienerberger.

ZONNEDAKPAN - ÉÉN PRODUCT, TWEE TOEPASSINGEN

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen blijft de keramische uitstraling van het pannendak behouden én profiteert je klant optimaal van zonne-energie.
 
De betrouwbare Alegra 10 Wevolt zonnedakpan beschermt het dak tegen weersinvloeden en wekt tegelijk energie op. Twee toepassingen zijn slim in één product gecombineerd.
 
Download de Wevolt zonnedakpan brochure

EFFICIËNTE EN PRAKTISCHE VERWERKING MET ZONNEDAKPANNEN

De hoogwaardige Alegra 10 Wevolt zonnedakpan is eenvoudig en efficiënt te verwerken. Dankzij de plug & play-verwerking dek je snel en eenvoudig het hele dak en koppel je de zonnedakpannen door de stekkers te verbinden. Een erkende installateur zorgt voor de aansluiting. Benieuwd hoe het precies werkt? 
 
Bekijk de video

COMPACT FORMAAT ZONNEDAKPAN, VOLOP KERAMISCHE HULPSTUKKEN

De zonnedakpan is leverbaar in de kleur zwart edel-engobe. Door het compacte formaat kunnen de zonnedakpannen eenvoudig om bijvoorbeeld schoorstenen, dakdoorvoeren en dakvensters worden geplaatst.
 
Voor een consistente afwerking en uitstraling zijn alle keramische hulpstukken en de Alegra 10 dakpan zonder zonnepaneel leverbaar in dezelfde kleur zwart edel-engobe.
 
Bekijk de Alegra 10 zonnedakpan

Vragen over de technische verwerking?

Duurzaamheid en ontwerpvrijheid

Heb je vragen over de technische verwerking van de plug & play Alegra 10 Wevolt zonnedakpan? Alle technische specificaties, verwerkingsadviezen en overige ins & outs vind je in het verwerkingsadviesdocument.

Download het verwerkingsadvies

Dak gelegd met de Alegra 10 zonnedakpannen

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Wevolt Energiedak en/of de Alegra 10 zonnedakpannen?