Dak gelegd met de Wevolt Alegra 10 zonnedakpannen

Wevolt Energiedak

KARAKTERISTIEK & ENERGIEK

NIEUW

Zonne-energie met behoud van karakter door zonnedakpannen

Bewust ontwerpen, bouwen en wonen betekent bewuste keuzes maken. De keuze van zonne-energie gaat daarbij prima samen met esthetiek, door keramiek te combineren met geïntegreerde zonnepanelen krijg je de zonnedakpan. Het Wevolt Energiedak combineert het beste van twee werelden: een mooi en karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Zo draag je met hulp van zonnedakpannen, samen met Wienerberger bij aan een duurzame toekomst. Hoe bewust kies jij?

Dakdekkers en aannemers die bewust bouwen moeten bewuste keuzes maken. Dat doe je met een Wevolt Energiedak dat wordt gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen.

Hiermee kies je voor de bekende kwaliteit en betrouwbaarheid van Wienerberger en ben je verzekerd van de voordelen van een efficiënte en praktische verwerking op het dak.

Bouw jij bewust?

Als architect onderschijf je ongetwijfeld de duurzaamheidsambities van Wienerberger en sta je open voor innovatieve producten en oplossingen, die zorgen voor duurzaamheid.

Maar tegelijk wil je zo min mogelijk inleveren op esthetiek en ontwerpvrijheid. Met het Wevolt Energiedak en de Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen maak je een bewuste ontwerpkeuze.

Ontwerp jij bewust?

Optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie én de karakteristieke uitstraling van je woning behouden? Dat kan met betrouwbare en onderhoudsvrije Wevolt  zonnedakpannen.

Een slimme investering die zichzelf terugbetaalt en de waarde van je woning verhoogt. Vertrouw op de kwaliteit van Wienerberger en kies voor een duurzame woning in stijl.

Woon jij bewust?

Installatie Wevolt Energiedak