Inspiratie

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine! | magazine over keramische tuinbestrating

imagine!, het inspiratiemagazine van Wienerberger over keramische tuinbestrating, boordevol tuininspiratie en informatie. Met imagine! willen we je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Maar wat is nu eigenlijk de juiste keuze voor bestrating? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Laat je inspireren

In imagine! lees je waarom keramische bestrating een duurzame keuze is. Hoe je slim om kunt gaan met het regenwater in je tuin. Wat de kracht van keramiek is. Wat de tuintrends van 2021 zijn, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt combineren met de vier tuinstijlen van Wienerberger.

Tuintrends 2021 | Menselijkheid met respect voor de natuur

We leven in een hectische en dynamische tijd. Dat zorgt voor veranderende consumentenbehoeften, ook voor de inrichting van de tuin. De tuin zien we meer en meer als verlengstuk van ons huis. Door de juiste keuzes te maken, maak je van je tuin een heerlijke thuisplek om te ontspannen en waar je bovendien prima kunt werken!

Volgens trendwatcher Aafje Nijman: “Ontwikkelingen die goed samengaan met de groeiende aandacht voor een gezonde leefomgeving". In samenwerking met Tuinbranche Nederland ontwikkelde Aafje Nijman de Tuinbranche trends voor 2021.

Nieuwsgierig? Kijk zelf.

Laat je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. Voor de meeste mensen is het een uitdaging om hun tuin mooi in te richten en ervoor te zorgen dat deze onderhoudsvriendelijk is en blijft. 

Of lees het interview met Martijn de Groot, eigenaar van De Groot Hoveniers uit Volkel. Hoe hij komt tot een doordacht en compleet tuinontwerp.

Kortom, ga er maar eens lekker voor zitten en laat je inspireren.

Wat is jouw stijl?

Stijltrends zijn er om je te inspireren. Om je te laten zien wat er gebeurt in de wereld en hoe dat z’n weerslag heeft op interieurs en tuinen. Wat je ermee kunt, wilt en doet en hoe je dingen combineert in je eigen tuin, is natuurlijk helemaal aan jou. Ontdek welke tuinstijl bij jouw wensen past: Classica, Designa, Natura of Vida.

Of kijk direct welke gebakken bestrating jouw voorkeur heeft.

Meer inspiratie nodig?

Als het over tuinen en gebakken tuinbestrating gaat, raken wij nooit uitgepraat. Deel jij ons enthousiasme en wil je ook in de toekomst geïnspireerd en geïnformeerd blijven? Volg ons dan via Pinterest.

Wil je ook gebakken tuinbestrating van Wienerberger in je tuin? Laat je uitgebreid adviseren bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk hier de dichtsbijzijnde verkooppunten.