Wat voor soort project ga je realiseren?

Een nieuw dak plaatsen of een bestaande kap vernieuwen? Als je kiest voor renovatie heeft een keuze voor een Wevolt Energiedak invloed op de omvang van je verbouwing.

Een Wevolt Energiedak is uitermate geschikt voor een nieuwbouwproject. Ga je jouw bestaande dak renoveren en kies je voor een Wevolt Energiedak, dan betekent dit dat je het hele dak moet vervangen. De omvang van dit project is afhankelijk van de leeftijd en de staat van de kapconstructie en aanwezigheid van isolatie. Het verwijderen van de oude pannen en vernieuwen van de panlatten is in ieder geval vereist. Het is niet mogelijk om het systeem aan te sluiten op een bestaand dak. Voor meer info, kijk dan bij onze veelgestelde vragen over Wevolt.

Nieuwbouw - Plat dak

Heb je een nieuwbouwwoning met een plat dak? Bekijk dan wat de mogelijkheden met Wevolt zijn voor jouw project.

 

Nieuwbouw - Hellend dak

Heb je een nieuwbouwwoning met een hellend dak? Bekijk dan wat de mogelijkheden met Wevolt zijn voor jouw project.

 

Renovatie - Plat dak

Heb je een bestaande woning met een plat dak en je wilt het dak renoveren? Bekijk dan wat de mogelijkheden met Wevolt zijn voor jouw project.

Renovatie - Hellend dak

Heb je een bestaande woning met een hellend dak en je wilt het dak renoveren? Bekijk dan wat de mogelijkheden met Wevolt zijn voor jouw project.