Showroom

Showroom-Expo | Zaltbommel, hoofdkantoor Nederland. Diverse dakpannen, straat- bakstenen, binnenmuurstenen.

Wienerberger Expo

De Wienerberger Expo in Zaltbommel biedt bouwprofessionals een compleet overzicht van gevelbakstenen, dakpannen, raamdorpels en binnenmuurstenen in diverse kleuren, vormen en formaten. We geven je graag advies op maat.

Neem een kijkje in de Expo

In onze Expo beschikken we over verschillende opstellingen en tools om samen op zoek te gaan naar de best passende oplossing voor jou. Voor je bezoek aan onze Expo kun je onze verschillende tools en services op de website testen. Neem een kijkje bij onze verschillende producten of genereer bijvoorbeeld texturen voor een realistische 3D-impressie.

Particuliere opdrachtgevers verwijzen wij graag door naar een professionele handelaar. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Interesse in bezoek van de Expo?

Tijdens jouw bezoek aan onze Expo geven wij je graag persoonlijk advies en aandacht. Om deze aandacht te kunnen geven, vragen wij je jebezoek altijd vooraf telefonisch aan te melden via telefoonnummer: 088 - 118 51 11

Geef ons ook gerust van tevoren je wensen door zodat we op maat voor jou de beste oplossing kunnen vinden. Of je nu vragen hebt over gevel-, dak- of binnenmuurstenen, in de Expo helpen we je met de meest praktische toepassingen en passend advies.Adres
Wienerberger BV
Hogeweg 95
5301 LK  Zaltbommel
(Pal aan de A2 - Utrecht / 's-Hertogenbosch - afslag Zaltbommel)

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur