Mood image van bezoekers die naar binnen gaan bij de Wienerberger Xperience Center in Elst

Leren. Ervaren. Ontmoeten.

Xperience

Wienerberger Xperience Center Logo
Wienerberger Xperience Online Logo
Wienerberger Xperience On Site Logo

Kennis, inzicht en ervaring - zoals jij het wilt

Samen bouwen we aan een aantrekkelijke en duurzame leefomgeving. Innovatie, samenwerken en het delen van kennis, inzicht en ervaring met onze partners en relaties zijn hierbij belangrijk. Ook maken onze keramische bouwmaterialen steeds vaker onderdeel uit van een innovatief bouwsysteem. Een optimale toepassing en efficiënte verwerking van deze innovatieve oplossingen, vraagt om specifieke kennis, inzicht en ervaring. Die delen we graag met je, op een manier die jij prettig vindt en die bij jou past.

We ontmoeten je graag in het Wienerberger Xperience Center in Elst, online, op de bouwplaats of in een van onze productielocaties.

Wienerberger Xperience Center

Dé plek bij uitstek voor waardevolle ontmoetingen

Het Wienerberger Experience Center in Elst is dé plek bij uitstek om trainingen, demonstraties en presentaties te volgen en kennis te maken met nieuwe en bestaande keramische producten en oplossingen.

We bouwen systemen op ware grootte, doen uitgebreide tests en metingen en maken beeldopnames. Dat doen we niet alleen, maar samen met klanten, medewerkers, leveranciers en in partnerships met ‘launching customers’ en andere bouwpartijen.

Lees meer

Wienerberger Xperience Online

Waardevolle online ontmoetingen

Ook op afstand delen we graag kennis, inzicht en ervaring. Je maakt kennis met onze oplossingen en services.

Met Wienerberger Xperience Online krijg je toegang tot een breed en gevarieerd aanbod van waardevolle online trainingen en presentaties. Ook kun je hier regelmatig een webinar volgen.

Wienerberger Xperience On Site

We komen graag naar je toe!

Natuurlijk zijn we je ook buiten onze eigen locaties graag van dienst met begeleiding en praktische trainingen.

Met Wienerberger Xperience On site komen we bij jou op locatie met bijvoorbeeld ‘lunch & learn sessies’ of instructies op de bouwlocatie. 

Mood image van bezoekers tijdens een lunch bij de Wienerberger Xperience Center in Elst

We ontmoeten je graag!

Ben je op zoek naar meer informatie?