Productinformatie

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Alle Koramic producten worden geproduceerd volgens een beproefde knowhow en zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dakpannen en hulpstukken wordt permanent gecontroleerd door onze eigen mensen in de productie-eenheden en in onze laboratoria. Maar ook door externe laboratoria onder toezicht van erkende certificerings- en keuringsorganisaties. Alle Europese keurmerken voor keramische dakpannen waaronder het Nederlandse KOMO, het Belgische BENOR, het Franse NF en het Duitse Gütschütz, worden sinds januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304.

Koramic garandeert dat alle keramische dakpannen en hulpstukken die in haar Europese vestigingen worden vervaardigd, voldoen aan deze Europese norm.

30 jaar garantie

Koramic biedt een unieke garantie van dertig jaar op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestandheid (bij correcte naleving van de verwerkingsvoorschriften) en hanteert deze norm voor het gehele assortiment dakpannen en hulpstukken.

Elke dakpan en elk hulpstuk wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, gemengd in de juiste samenstelling. In combinatie met de nieuwste productietechnieken is dit de garantie voor een optimaal eindproduct.

 Koramic keramische hulpstukken. panafhankelijke hulpstukken: gevelpannen, chaperonpannen, dubbele welpannen, knikpannen, onderpannen, bovenpannen en halveen driekwartpannen. niet panafhankelijke hulpstukken: nok- en schubvorsten.

Meer weten over de kwaliteit en garantie van Koramic dakpannen?

Neem contact op met onze dakspecialisten.

Gerelateerde artikelen

Certificaten Koramic dakpannen

KOMO-Certificering, CE-Markering en prestatieverklaringen.

Referentieprojecten