Heb je vragen over CicloBrick?

Vul direct het formulier in en we nemen snel contact met je op. 

Als bouwprofessional kun je met vragen terecht bij onze specialisten. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat je vraag bij de juiste specialist terecht komt.

Ben je particulier en geïnteresseerd in een circulaire gevel met CicloBrick? Laat jouw aannemer of architect contact met ons opnemen.

Meer lezen over duurzame grondstofwinning of circulair bouwen?

De baksteen met een verleden

Voor de duurzame productie van de CicloBrick wordt gebruik gemaakt van de hernieuwbare grondstof klei in combinatie met keramisch restmateriaal, dat door New Horizon ‘geoogst’ wordt uit te slopen donorgebouwen. 

Brick as a Service

Wienerberger zet in op duurzaam en circulair bouwen. Dat doen we samen met de markt, onze partners en relaties. Onderdeel hiervan is Brick as a Service. Lees meer over dit complete serviceconcept rondom ClickBrick. Van retournamegarantie met restwaarde, tot  projectbegeleiding en advies op maat. 

Duurzame grondstofwinning

Duurzame grondstofwinning begint voor Wienerberger bij Nederlandse rivierklei als basis voor onze keramische materialen. Nederlandse rivierklei is een zichzelf vernieuwende grondstof. Lees meer over ons verantwoorde gebruik van Nederlandse rivierklei.