Vergroot je kennis over duurzaam bouwen

De bouw levert een grote bijdrage aan een duurzame samenleving, door bewuste keuzes te maken. Door op nieuwe manieren samen te werken en kennis te delen.

Leren, ervaren en ontmoeten

Om dit mogelijk te maken organiseert Wienerberger de Xperience Sessie Duurzaam bouwen. Wat mag je verwachten? Je leert over duurzame ontwikkelingen en regelgeving. Je ervaart duurzame toepassingen en oplossingen van Wienerberger. Je ontmoet en spart met vakgenoten over jullie gezamenlijke ambitie en ervaringen.

Bekijk de video en laat je inspireren! Reserveer nu jouw gratis plek en schrijf je in via het formulier hieronder.

Programma

Als bouwsector zijn we hard in de weer om duurzamer te bouwen. Maar welke impact heeft dit op jou? Hoe maak jij duurzaam bouwen praktisch? Tijdens deze kennissessie praten we je bij over de veranderende eisen en normen. We delen ervaringen in duurzaam bouwen. Je leert over makkelijk toepasbare duurzame bouwoplossingen. Zo maak je kennis met EcoBrick, je leert over besparing van grondstoffen en energie, en toepassen van schone, gezonde materialen. Je mag zelf aan de slag in onze praktijkruimte om deze oplossingen te ervaren. We sluiten af met een drankje en een hapje.

Woningen met Wevolt X-Roof zonnepanelen

Samen swipen naar groen

Groene keuzes maken in een woud van mogelijkheden is niet bepaald eenvoudig. Bij Wienerberger bespreken we graag samen welke toepassing het beste past bij jouw project of ambities. Laat het ons weten!