Vergroot je kennis over bouwen met strippen

De bouw levert een grote bijdrage aan een duurzame en circulaire samenleving, en noodzakelijke versnelling, door bewuste keuzes te maken. Door op nieuwe manieren samen te werken en kennis te delen.

Leren, ervaren en ontmoeten

Om dit mogelijk te maken organiseert Wienerberger de Xperience Sessie Bouwoplossingen met keramische strippen. Wat mag je verwachten? Je krijgt inzicht in nieuwe ontwikkelingen. Doet kennis op over en ervaart de mogelijkheden van bouwen met strippen van Wienerberger. Je ontmoet en spart met vakgenoten over jullie gezamenlijke ambitie en ervaringen.

Bekijk de video en laat je inspireren! Reserveer nu jouw gratis plek en schrijf je in via het formulier hieronder.

Programma

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Denk aan industriële en prefab bouwmethodes, vaak met toepassing van keramische strippen. In deze kennissessie praten we je bij over veranderde eisen en normen, nieuwe bouwmethodes en materiaaloplossingen hiervoor. Wat zijn de eigenschappen, waar moet je op letten?
Aansluitend demonstreren we deze oplossingen in onze praktijkruimte. Na afloop geniet je van een heerlijke lunch.

Woningen met Wevolt X-Roof zonnepanelen

Samen swipen naar groen

Groene keuzes maken in een woud van mogelijkheden is niet bepaald eenvoudig. Bij Wienerberger bespreken we graag samen welke toepassing het beste past bij jouw project of ambities. Laat het ons weten!