Ontdek je stijl

Onze keramische bouwmaterialen zijn veelzijdig. Geschikt voor gevels en daken, voor terrassen en openbare ruimtes. Voor iedere toepassing bieden we volop keuze in kleuren en vormen. Om richting te geven aan ieders smaak, ontwikkelden we 4 stijlen. Hiermee laten we zien welke mogelijkheden we bieden om persoonlijk, onderscheidend en tijdloos te bouwen en te bestraten. 

Architectuurstijl Classica

Onze stijl Classica is een stijl die grandeur, symmetrie, harmonie en warmte uitstraalt. Denk aan klassieke woonvormen, niet gebonden aan laatste trends of hippe accessoires. Kenmerkend is de ambachtelijke invulling. Van ingetogen tot monumentaal, Classica is altijd tijdloos.

Architectuurstijl Designa

De Designastijl bevat moderne bakstenen en dakpannen, met strakke belijning en in eigentijdse kleuren. Essentiële ingrediënten voor eenvoud en eigenheid. Architectuurstromingen als het functionalisme, het purisme en het nieuwe bouwen geven inspiratie. Van functionele basisvormen tot een gedurfd statement, maar altijd modern en strak. 

Architectuurstijl Natura

Natura is er voor mensen met een landelijke smaak. Mensen die op zoek zijn naar een authentieke sfeer, die past in een natuurlijk landschap. Met warme grondtonen die het groen van de omgeving versterken. Een stijlvorm die bij uitstek geschikt is voor natuurproducten als keramiek. Eerlijke materialen als basis.

Architectuurstijl Vida

Onze architectuurstijl Vida staat voor het leven. Voor de lange termijn. Denk aan karakteristieke oude panden, die degelijk, robuust en sfeervol zijn. Passend in de Nederlandse bouwstijl van de twintigste eeuw. Denk aan jarendertigwoningen: populairder dan ooit te voren. Nostalgisch en knus, maar met genoeg ruimte voor het hele gezin.