Reference photo renovation single family in Zurenborg

"THE SUN NEVER KNEW HOW GREAT IT WAS UNTIL IT HIT THE SIDE OF A BUILDING"

- Louis Kahn -

 

 

GEGLAZUURD KERAMIEK. LEVENDIG. INTENS. KLEURRIJK.

Glazuurbakstenen spreken een nieuwe geveltaal: die van het glanzend vlak. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Denk aan restauratie en renovatie, maar ook in nieuwbouw zorgen glazuurbakstenen voor een verrassend (gevel)beeld.

De duurzame glazuurlaag geeft extra kleurmogelijkheden en zorgt voor een fraaie spiegeling. Die uitstraling is voor altijd, dankzij de hoge duurzaamheid en het onderhoudsarme karakter. Alsof je met sieraden een gevel of wand rijgt.

Dat is de kracht van het glanzend vlak

Glazuursteen Blauw Standaard, Rood Standaard en Wit Standaard SP WF | Nieuwbouw Appartementen | London City Island | Architect: Glenn Howells Architects | Client: London City Island | Photographer: Michael Molloy

 

 

 

 

WIL JE ZELF ONZE GEVELJUWELEN VOELEN EN ERVAREN?

Glazuurbakstenen zijn ware sieraden aan de wand. Speciaal voor architecten en nieuwsgierige bouwprofessionals hebben wij een GeveljuwelenBox samengesteld. Vraag deze vandaag nog aan en ervaar zelf het bijzondere karakter van onze glazuurbakstenen. We inspireren en informeren je graag.

We werken graag samen aan een passende oplossing. Neem contact op met Wienerberger Panningen via 088 - 118 59 50 of stuur een e-mail naar panningen@wienerberger.com.