Zonnedakpan prijsopgave en berekening op maat

Wij maken graag inzichtelijk wat het financieel betekent als je kiest voor een Wevolt Energiedak met zonnedakpannen. Om een gemiddelde woning met een dakvlak van 100m2 te renoveren en te voorzien van Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen, is een investering nodig van ongeveer 31.700 euro. In onderstaande calculatie zie je hoe dit bedrag is opgebouwd.

Werkzaamheden en materialen Kosten
Steiger plaatsen en verticaal transport € 4.950
Verwijderen dakpannen, panlatten en tengels (incl. afvoeren) € 1.700
Leveren en aanbrengen dakfolie, tengels, panlatten, dakpannen, hulpstukken en toebehoren € 7.850
Leveren en aanbrengen 540 Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen € 14.650
Leveren en aanbrengen omvormer, kabels en elektrawerk € 2.550
   
Totaal € 31.700

 

Deze berekening is indicatief, inclusief BTW en op basis van een dakrenovatie van een woning met een zadeldak met een dakvlak van circa 100 m2. We gaan hierbij uit van een opbrengst van ongeveer 5.000 kWh per jaar.

Wij helpen je graag op weg

Wil je een voorstel op maat ontvangen voor jouw woning? Wij helpen je graag op weg. Samen met een aantal erkende dakdekkers maken we een inventarisatie voor jouw dak, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Bij een vernieuwing van een bestaand dak kijken we onder meer naar de staat van de kap en de huidige capaciteit van de meterkast. Daarnaast berekenen we op basis van jouw behoefte de energieopbrengst.

Dit vertalen we in een duidelijk Energiedakvoorstel met een prijsopgave en een voorstel voor montage en planning. Dus:

1.       Wil je met behoud van karakter een Wevolt Energiedak realiseren?
2.       Bouw je nieuw of renoveer je je dak?
3.       Wil je een advies op maat van een dakdekker bij jou in de buurt? 

Neem dan contact op met een van onderstaande samenwerkende dakdekkers voor professioneel advies. Heeft u zelf een dakdekker of aannemer? Laat deze dan met ons contact opnemen. Wij helpen graag. De kosten voor de inventarisatie en calculatie bedragen € 375,-.