Woning eigenaar met Alegra 10 zonnedakpannen

Woon bewust

ZONNE-ENERGIE MET BEHOUD VAN KARAKTER

Duurzaam wonen in stijl met Wevolt zonnedakpannen

Bewust wonen betekent bewuste keuzes maken. De keuze voor zonne-energie hoeft daarbij niet ten koste te gaan van esthetiek door keramiek te combineren met geïntegreerde zonnepanelen. Met Wevolt Energiedak zonnedakpannen kies je voor het beste van twee werelden: een mooi, karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Vertrouw op de kwaliteit van Wienerberger en kies voor een duurzame woning in stijl.

SLIMME INVESTERING MET ZONNEDAKPANNEN

Duurzame energie-oplossingen worden steeds vaker verplicht gesteld met het oog op het huidige energievraagstuk. Als je kiest voor zonne-energie, wek je zelf stroom op én draag je bij aan een schoner milieu.  Zo draag je bij aan een duurzame toekomst
 
Daarnaast is het ook financieel gezien een slimme keuze, omdat zonne-energie zorgt voor een lagere energierekening. Maand in, maand uit. De waardevaste investering betaalt zichzelf terug én verhoogt dankzij een gunstiger energielabel de waarde van je woning.
 
Download de Wevolt zonnedakpan brochure

ZONNEDAKPAN - ÉÉN PRODUCT, TWEE TOEPASSINGEN

Als je bewust kiest voor een woning met een karakteristieke uitstraling, zie je liever geen conventionele zonnepanelen op het dak. Met een Wevolt Energiedak met Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen blijft de karakteristieke uitstraling van het pannendak behouden én profiteer je optimaal van zonne-energie!
 
De betrouwbare zonnedakpan beschermt het dak tegen weersinvloeden en wekt tegelijk energie op. Twee toepassingen zijn slim in één product gecombineerd. Benieuwd hoe het precies werkt?
 
Bekijk de animatie

DOE DE DAKCHECK

Bekijk de mogelijkheden

Is het dak van je huis geschikt voor de opwekking van zonne-energie? Ontdek wat er mogelijk is met een Wevolt Energiedak en Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen.

Ontdek je mogelijkheden

Referentiefoto van de Wevolt Alegra 10 Energiedak zonnedakpan

Een bewuste keuze voor zonne-energie

Alegra 10 TE Zwart Edel-Engobe 745 | Nieuwbouw Vrijstaande Woningen | Middenbeemster

Vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid

Alegra 10 TE Zwart Edel-Engobe 745 | Nieuwbouw Villa's | Beverwijk | Contractor: kuin, Bovenkarspel | Completion Date: 2017-01-01

Een duurzame woning in stijl

Dak van een woning met Wevolt Alegra 10 zonnedakpannen
© Wienerberger B.V.

Doe de dakcheck

Is het dak van je huis geschikt voor de opwekking van zonne-energie met Alegra 10 zonnedakpannen? Ontdek wat er mogelijk is.