Custom gevelbaksteen voor Russisch complex

Residential Complex Park Rublevo, Moscow Region, Russia, PTH 25 / PTH12 / Terca Rublevo2

Nieuwbouw appartementen | Park Rublevo, Rusland

Het Park Rublevo-project is een premium nieuwbouw wooncomplex op open grasland, op slechts 20 minuten van het centrum van Moskou, Rusland. Alle gebouwen zijn afgewerkt met een speciale baksteen die is ontwikkeld in samenwerking met de architecten.

Prachtige gevels voor een wooncomplex

Het Park Rublevo-project is een premium nieuwbouw wooncomplex op open grasland, op slechts 20 minuten van het centrum van Moskou, Rusland. Alle gebouwen zijn afgewerkt met een speciale baksteen die is ontwikkeld in samenwerking met de architecten.

In de directe nabijheid van de stad, maar omgeven door natuur staat dit prestigieuze woonproject symbool voor modern wonen. Het project bestaat uit 22 flats met 480 appartementen en is gesitueerd in de buurt van de rivier de Moskva. De appartementen hebben een terras of uitzicht op de tuin. De gebouwen zijn in paren geplaatst om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ondergrondse parking. Het complex zelf is autovrij.

Meer dan woningen

Het complex heeft een unieke landschapsarchitectuur bij het water en in een park en voor de bouw zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Het voldoet aan de criteria voor premium vastgoedontwikkeling en alle bewoners hebben toegang tot verschillende sportfaciliteiten, waaronder een tennisbaan. Speelplaatsen, recreatiegebieden, hardloop- en fietspaden en een aanlegsteiger bij de rivier zijn onderdeel van het complete recreatieaanbod van het complex. Het hele gebied is omgeven door bomen die honderden jaren oud zijn en zijn behouden. De locatie van de gebouwen is zorgvuldig gekozen om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk aan te tasten. Na de bouw zijn er in het park aanvullend nog decoratieve bomen en struiken geplant en bloemperken aangelegd.

Maatwerk bakstenen

Voor dit prestigieuze project waren speciale bakstenen nodig. De architecten hadden al een precieze kleur in gedachten en werkten samen met Wienerberger om hun eigen gevelstenen te creëren. Voor het prachtige natuurlijke materiaal is een speciale reliëftechniek gebruikt voor een eigentijdse, maar tijdloze schitterende uitstraling.

Veelbekroond

Park Rublevo is veel geprezen door vastgoedmarktexperts en is in verschillende categorieën van de meest prestigieuze architectuurprijzen voor vastgoed in Rusland en Europa uitgeroepen tot het beste woonproject. Recent nog is Park Rublevo uitgeroepen tot ''The Best Residential Property'' in de European Property Awards 2016-2017.

  • Ontwerp/architect: Tsimailo Iyashenko & partners
  • Opdrachtgever: OPIN
  • Gevelstenen: Terca maatwerk

Meer referentieprojecten