Sfeerfoto Productie in Fabriek Bemmel

Jij & Wienerberger

Werk waar je trots op bent en dat je met plezier doet: daar gaan we voor bij Wienerberger.

1. Wienerberger biedt zekerheid

Wienerberger is uitgegroeid van een kleine lokale baksteenfabrikant tot een toonaangevende internationale aanbieder van bouwmaterialen en infrastructuuroplossingen. Al meer dan 200 jaar zijn wij markleider in binnenmuurstenen, bakstenen en dakpannen. Wienerberger boekt jaar na jaar goede financiële resultaten. Een stabiele, betrouwbare organisatie waar we jou graag verwelkomen.

2. Jij staat voorop

De keramische industrie is de mooiste industrie. Dat vinden wij bij Wienerberger althans. Daarom willen wij jou stimuleren om een carrière op te bouwen in de keramiek. En jou helpen bij jouw ontwikkeling met  uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. En natuurlijk bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

3. Wij gaan samen voor het beste resultaat

Elke dag weer zetten onze medewerkers samen de schouders eronder om de beste resultaten te behalen. In teams, met elkaar, zorgen wij voor de mooiste producten en oplossingen voor onze klanten – en daar zijn we trots op. Samen zijn wij Wienerberger.

4. Jij krijgt ruimte voor eigen initiatief

Bij Wienerberger stimuleren we het ondernemerschap van onze medewerkers. We geven je alle ruimte om mee te denken over verbeteringen en nieuwe initiatieven.

5. Wij werken veilig of wij werken niet

Jouw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij letten goed op onszelf én elkaar en spreken collega’s aan op hun gedrag. Samen zorgen wij voor een open communicatie en een veilige werkomgeving.

6. Wienerberger werkt duurzaam

Wij willen bijdragen aan een duurzame leefomgeving, zonder natuurlijke bronnen uit te putten en ecosystemen aan te tasten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze toch al duurzame producten nóg milieuvriendelijker te maken.

Sfeerbeeld van gevelstenen collectie

Direct naar onze vacatures

Wij hebben de baan die bij je past.

Vacatures

Solliciteer op één van onze vacatures.

Ga naar vacatures

Werken en leren

Samen met Goflex, een technisch opleidingsbedrijf, bieden wij BBL werk- en leertrajecten voor elektromonteurs en mechanisch monteurs aan.

Ga naar BBL werk- en leertraject

Jij & Wienerberger

Werk waar je trots op bent en dat je met plezier doet: daar gaan we voor bij Wienerberger.

Over Wienerberger