Herbestrating historisch kerkplein, Zalk | Straatbakstenen: Zalkermix | Architect: Joukje Bos-Eikelboom, Buro Hoflaan, Vorchten | Aannemer: Peter Bos | Opdrachtgever: Gemeente Kampen

Authentiek, op maat samengesteld

COLLECTIE OUDHOLLANDS

Gebakken bestrating is duurzaam, blijvend mooi en gaat meer dan 125 jaar mee. Het wordt dan ook in grote mate hergebruikt. Om altijd optimaal aan te sluiten bij de bestaande bestrating is er Wienerberger Oudhollands. Daarmee heb je nu meer keuzevrijheid dan ooit.

Altijd een passende oplossing voor uitbreiding van bestaande  bestrating

Straatbakstenen hebben de toekomst, maar vaak ook een verleden. Ze worden met de jaren alleen maar mooier zelfs. Nederlandse gemeenten kiezen daarom graag en veelvuldig voor hergebruik bij de herinrichting, aanpassing of uitbreiding van straten en pleinen.

Om optimaal aan te sluiten bij de bestaande keramische bestrating, is er Wienerberger Oudhollands; een specifieke collectie onbezande, getrommelde straatbakstenen.

Nieuw, met de warme en vertrouwde beleving als vanouds

De Oudhollands collectie is beschikbaar in 13 unieke sorteringen in waalformaat (WF) en dikformaat (DF). Nog meer keuzevrijheid is er door verschillende sorteringen te mixen.

De op maat geselecteerde en gemixte straatstenen kun je slim naast of door elkaar gebruiken. Hierdoor is de overgang van oud naar nieuw nauwelijks zichtbaar.

Met nieuwe straatbakstenen creëer je zo de warme en vertrouwde beleving als vanouds.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie