Coronavirus | Wat doet Wienerberger?

Helaas verspreidt de Omikron variant zich zeer snel. Daardoor scherpen wij onze maatregelen aan. Wij vinden het belangrijk om je te informeren over wat Wienerberger doet om onze medewerkers gezond en veilig te houden. En hoe we onze productie van keramische bouwmaterialen en de leveringen kunnen continueren.
 
Wij stellen alles in staat om onze klanten veilig te kunnen voorzien van onze keramische producten, adviezen en services. Uiteraard volgen we hierbij de RIVM-richtlijnen.

Bereikbaarheid

Optimale communicatie tussen klanten, transporteurs/chauffeurs en onze medewerkers is van groot belang. We geven hierbij de voorkeur aan telefonisch en digitaal contact waar mogelijk.

Bij fysiek contact blijft het belangrijk om de basisregels te volgen. Houd geplande afspraken klein en beheersbaar. Blijf handen wassen en afstand houden. En bij klachten: blijf thuis en laat je testen. 

We zien graag dat ons bezoek volledig gevaccineerd is of een negatieve PCR test kan overleggen die niet ouder is dan 24 uur. Hiermee is het risico op besmetting voor jou als bezoeker en onze medewerkers het kleinst. We vragen hiervoor je aandacht. Steekproefsgewijs controleren wij op het coronatoegangsbewijs.

 

Vraag om flexibiliteit

Wij doen er alles aan om bestellingen uit te leveren op de manier zoals je dat van ons gewend bent. Ook bestellingen kunnen via de gebruikelijke manier geplaatst worden. 

Heb je vragen? Bekijk onze update met vragen en antwoorden. Staat je antwoord er niet bij bel of mail dan je vaste contactpersoon bij Wienerberger of mail naar info.nl@wienerberger.com.

Veelgestelde vragen

Dagelijkse update met vragen en antwoorden.

Algemene vragen?

Neem contact met ons op.