Borniet wasserstrich

Wienerberger introduceert op veler verzoek een nieuwe kleur straatbaksteen: Borniet wasserstrich. Donker en paars, in waal- en dikformaat; een perfecte versterking van het assortiment. Thuis in iedere (oude) stadskern. Maar ook de perfecte basis voor menig mix.

Rijk kleurenpalet

Borniet wasserstrich is de langverwachte, donkere en onbezande aanvulling op het rijke kleurenpalet van Wienerberger. De dieppaarse kleur past perfect in de straten van (oude) binnensteden waar oude klinkers in deze tinten nog vaak de overhand voeren. 

Purperen tint

De Borniet wasserstrich maakt het kleurenaanbod van Wienerberger straatbakstenen echt compleet. De nieuwe, purperen tint doet het prima als op zichzelf staande kleur. Maar het is ook een perfecte basis voor een stadsmix. De Borniet wasserstrich is per direct leverbaar in waal- en dikformaat.

Inspire! 01-2019 project - Wagnerplein, Tilburg. Opdrachtgever: Bouwfonds Property Developmen, Eindhoven. Ontwerp/architect: wUrck architectuur stedenbouw landschap, Rotterdam. Aannemer: Mouwrik Waardenburg B.V., Waardenburg. Jaar van realisatie: 2016-2019. Straatbakstenen: Mix DF: Juist, Baltrum, Norderney en Langeoog.

Meer weten over de Borniet wasserstrich?

Neem contact met ons op.