Ik wil...

Waar heb jij nu behoefte aan? Kies hier snel de informatie die jij op dit moment nodig hebt.

Ik wil me orienteren

De Expo voor bouwprofessionals biedt een compleet overzicht van Wienerberger producten.

Onze showtuin in Pannerden biedt een breed overzicht van mogelijkheden, kleuren, formaten, texturen, vormen en legverbanden met Wienerberger straatbakstenen.

Goed verborgen achter het stucwerk, bieden Poriso en Porotherm keramische binnenmuurstenen een aantal belangrijke voordelen.

Om richting te geven aan ieders smaak, ontwikkelden we 4 stijlen. Hiermee laten we zien welke mogelijkheden we bieden om persoonlijk, onderscheidend en tijdloos te bouwen.

Ik wil me informeren

Deze slimme tool biedt Autodesk Revit gebruikers de mogelijkheid om gevelbakstenen en dakpannen met alle bijbehorende technische informatie aan het BIM-model toe te voegen.

Voor professionals is het mogelijk om monsters aan te vragen van gevelstenen en dakpannen. Standaard ontvang je 1 dakpan en/of 4 bakstenen.

Ben je als professional werkzaam in de bouw-, openbare ruimte of tuinbranche en op zoek naar persoonlijk advies? Stel je vraag aan één van onze adviseurs.

Ik wil ontwerpen

Genereer een op maat gemaakte textuur van de gekozen gevelbaksteensortering of dakpanmodel.

Gebruik de mixgenerator om waarheidsgetrouwe impressies te maken voor bestrating in openbare ruimtes, met maximale ontwerpvrijheid.

Met de visualisatietool kun je direct zien hoe een dak eruit gaat zien met het gekozen dakpanmodel.

Bereken eenvoudig de benodigde hoeveelheid dakpannen, hulpstukken en daktoebehoren voor jouw project.

Met onze online bestekservice  genereer je technische informatie, in de vorm van de huidige standaarden, van producten van jouw keuze.

Ik wil uitvoeren

Heb je specifieke vragen over de voorbereiding en verwerking van onze producten? Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Stel je vragen direct aan onze technische adviseurs.

Wil je graag producten bestellen? Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.