ClickBrick Pure: Innovatie in traditie

Een traditioneel gevelbeeld, maar toch revolutionair anders. ClickBrick Pure is het eerste volledig circulaire gevelsysteem, met een handvorm gevelbaksteen.
 
Ontwerpen en bouwen met ClickBrick Pure betekent bouwen aan een duurzame, circulaire toekomst met behoud van het gewenste traditionele gevelbeeld. Innovatie in traditie.

Traditioneel gevelbeeld

Een circulair product

ClickBrick Pure is een volledig circulair bouwsysteem voor het droogstapelen van handvorm gevelbakstenen. Voorzien van de grillige, karaktervolle textuur die een handvorm gevelbaksteen typeert en beschikbaar in zeven kleuren. 

ClickBrick Pure is  geschikt voor een vrij metselverband. Door de aangebrachte schijnvoegen creëer je een vertrouwd, traditioneel bakstenen gevelbeeld én bouw je mee aan een circulaire en duurzame leefomgeving.

De kwaliteit en uitstraling van ClickBrick-gevelstenen blijven in de loop der jaren vrijwel consistent. Doordat geen voegmateriaal wordt toegepast, zijn uitbloeiingen door vrijkomende kalk uit specie uitgesloten.

Laat je inspireren en vraag de inspiratiebox aan!

7 unieke sorteringen

Vraag de Circulaire Inspiratiebox ClickBrick Pure aan

Speciaal voor architecten en geïnteresseerde bouwprofessionals hebben wij een Inspiratiebox ontwikkeld. Vraag deze vandaag nog aan en ervaar zelf hoe je circulair kunt bouwen met ClickBrick Pure. 


Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens