Vergroot je kennis over circulair bouwen

De bouw levert een grote bijdrage aan een duurzame en circulaire samenleving, door bewuste keuzes te maken. Door op nieuwe manieren samen te werken en kennis te delen.

Leren, ervaren en ontmoeten

Om dit mogelijk te maken organiseert Wienerberger de Xperience Sessie Circulair bouwen. Wat mag je verwachten? Je leert over duurzame, circulaire ontwikkelingen en regelgeving. Je ervaart circulaire toepassingen en oplossingen van Wienerberger. Je ontmoet en spart met vakgenoten over jullie gezamenlijke ambitie en ervaringen.

Bekijk de video en laat je inspireren! Reserveer nu jouw gratis plek en schrijf je in via het formulier hieronder.

Programma

Hoe ga jij om met circulair bouwen? Tijdens deze kennissessie staan we stil bij het belang van duurzamer en circulair bouwen. We kijken naar welke eisen en normen er gelden zoals de richtlijnen van CB’23 en de impact van milieuprestaties. We delen kennis en wisselen ervaringen uit. Je maakt kennis met circulaire bouwoplossingen zoals het droogstapelsysteem ClickBrick, de CicloBrick gemaakt uit sloopafval, en Leadax Roov – een herbruikbare platdakbedekking gemaakt uit gerecycled veiligheidsglas. En je mag zelf deze oplossingen ervaren in onze praktijkruimte. Daarna geniet je van een welverdiende lunch.

Woningen met Wevolt X-Roof zonnepanelen

Samen swipen naar groen

Groene keuzes maken in een woud van mogelijkheden is niet bepaald eenvoudig. Bij Wienerberger bespreken we graag samen welke toepassing het beste past bij jouw project of ambities. Laat het ons weten!